30 Temmuz 2012 Pazartesi

(TR) Tsugomi Ooba - Ölüm Defteri 8

Kitap Hakkında:


Japon çizgi romanlarına verilen isim olan Manga, dünyada bir çılgınlık halini almıştır. Death Note (Ölüm Defteri) yayınladığı bütün ülkelerde satış rekorları kıran ve geniş bir hayran kitlesine sahip en önemli manga serilerinden biridir.

Bu deftere adı yazılanlar ölür… Ölüm Tanrısı Şinigami Ryuk'un insanoğlu dünyasına düşürdüğü defter: DEATH NOTE (ÖLÜM DEFTERİ). Bu doğaüstü defteri bulan ve dünyadaki cani suçluları ortadan kaldırmak için kullanmaya karar veren Light Yagami (nam-ı diğer Kira) ile kimsenin çözemediği olaylarda polise yardım eden L adlı gizemli detektif arasındaki muhteşem mücadele böyle başlar.

L'in ölümü sonrasında, Kira ve L rolünü üstlenen Light, idelindeki dünyayı yaratma amacına neredeyse ulaşmak üzeredir. Ancak yeni bir saldırıya hazırlıksız yakalanır. L'in yerini almak isteyen iki kişi, Near ve Mello harekete geçer. Mello Light'ın kız kardeşi Sayu'yu kaçırır ve fidye olarak özel birim SPK'nin elindeki Death Note'u ister. Light zekâsıyla bu yeni saldırıyı bertaraf edebilecek mi? Light, Kira olarak ideal dünyayı yaratma amacı ile ailesinin hayatı arasında bir seçim yapmak zorunda mı kalacak?


Yazar:Tsugumi Ooba
Sayfa Sayısı: 216
Dili: Türkçe
Yayınevi: Akılçelen Kitaplar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için @SefaCeren sizlere teşekkür eder.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...